جلسه هفته ملی سالمند با حضور رابطین سلامت شهرستان ثلاث باباجانی برگزار گردید.

​رئیس مرکز بهداشت و کارشناسان سلامت خانواده و با حضور رابطین سلامت شهرستان مورخه 23 مهرماه 1402 به مناسبت هفته ملی سالمندجلسه ای را در اتاق رئیس مرکز بهداشت شهرستان برگزار نمودند.

رئیس مرکز بهداشت و کارشناسان سلامت خانواده  و با حضور رابطین سلامت شهرستان مورخه 23 مهرماه 1402  به مناسبت هفته ملی سالمندجلسه ای را در اتاق رئیس مرکز بهداشت شهرستان برگزار نمودند.

مهندس عباس کاوه رئیس مرکز بهداشت شهرستان اظهار نمودند:مراقبت های سلامت تنها با بخش بهداشت فراهم نمیشود و نیازمندحضورهمه سازمان هاو اعضای جامعه می باشد

ایشان  با تبیین برنامه های حوزه سلامت ضمن تشکر و قدردانی از تمامی ادارات مربوطه در جهت ارتقای سلامت جامعه بخصوص در رده ی سالمندان خواستار توجه جدی در این حوضه شد.

همچنین در ادامه رابطین سلامت ادارات با ارائه راهکارها و  پیشنهادها آمادگی خود را در جهت برنامه های حوزه سلامت اعلام نمودند.