استاندار کرمانشاه از اجرای پروژه بیمارستان ۳۲ و تختخوابی شهرستان بازدید نمودند.

استاندار، معاونین سیاسی امنیتی و عمرانی استانداری ،رئیس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با همراهی مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان امروز مورخه ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۲ از روند اجرای پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی ثلاث باباجانی بازدید نمودند.

استاندار، معاونین سیاسی امنیتی و عمرانی استانداری ،رئیس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با همراهی مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان امروز مورخه ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۲  از روند اجرای پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی ثلاث باباجانی بازدید نمودند.

استاندار جدید کرمانشاه در اولین سفر خود به شهرستان به محض ورود به شهرستان از روند اجرای پروژه بیمارستان بازدید و قول مساعد جهت تامین اعتبار و تکمیل آن در بهار سال ۱۴۰۳ دادند.

در ادامه سفر دکتر محمدی ریاست دانشگاه،مهندس کریمی معاونت توسعه و مدیر شبکه بهداشت شهرستان از بیمارستان صحرایی شهرستان بازدید و ضمن خسته نباشید و خدا قوت از نحوه خدمت رسانی به مردم شریف منطقه دیدن نمودند.

۱۸ آبان ۱۴۰۲ ۲۳:۲۷