دانش‌آموزان ثلاث باباجانی از پرستاران تجلیل کردند.

همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س) دانش آموزان دبستان کوثر شهرستان ثلاث باباجانی با حضور در بیمارستان سلامت این شهرستان با اجرای یک مراسم معنوی، مقام پرستاران را گرامی داشته و با اهدای گل از آنها قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س)مورخه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲ دانش آموزان دبستان کوثر شهرستان ثلاث باباجانی با حضور در بیمارستان سلامت این شهرستان با اجرای یک مراسم معنوی، مقام پرستاران را گرامی داشته و با اهدای گل از آنها قدردانی کردند.

در این برنامه، دانش‌آموزان هر پایه در قالب نقاشی، دست‌نوشته و کاردستی‌هایی برای تقدیر از پرستاران آماده کردند و مدیران و معلمین در بیمارستان سلامت حضور پیدا کردند و هدیه‌ها را به پرستاران تقدیم کردند.

فاطمه خلخال مدیر مدرسه دبستان کوثر مسئول برگزاری این برنامه: هدف از این کار؛ آشنایی دانش‌آموزان بااهمیت تقدیر از کسانی بود که زحمات فراوانی برای سلامت جامعه می‌کشند.

این مراسم همراه با اجرای سرودی با مضمون «روز پرستار» توسط دانش آموزان نیز بود.

۳۰ آبان ۱۴۰۲ ۰۹:۰۶