از بانوان شاخص در حوزه اقامه نماز،امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف تجلیل شد.

به مناسبت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب طی مراسمی با حضور مدیریت شبکه و حراست مورخه 29 آذر ماه 1402 از منتخبان همکاران محجبه شبکه بهداشت، با اهدا لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

دکترامینی در این مراسم ضمن اشاره به اهمیت بحث عفاف و حجاب بین کارمندان شبکه بیان نمود تعداد همکاران با حجاب برتر در مجموعه شبکه بهداشت کم نیستند و  حضور بانوان مؤمن با حجاب اسلامی در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی به‌خصوص در نقش یک بانوی محجبه کارمند یکی از روش‌های موثر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.
دکتر امینی گفت؛ حجاب و عفاف از موضوعات مهمی است که همواره در فرهنگ اسلام مورد توجه بوده و در جهت رسیدن انسانها به کمال مطلوب است و باید با اتکاء به اصل این موضوع و فرهنگ سازی در این زمینه بتوانیم جلوی تزلزل فرهنگی و بحران از خود بیگانگی را بگیریم.
 دکتر امینی  در این مراسم بیان نمودند:در شرایط کنونی جامعه امر به معروف و حفظ حجاب کار آسانی نیست و از همکاران خانم خواست که ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را در مراکز بیشتر تبلیغ کنند.

در پایان با حضور مدیریت و حراست  شبکه بهداشت از منتخبان بانوان محجبه برتر کارمند با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.