بیمارستان شهرستان ثلاث باباجانی در سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه اقتتاح خواهد شد.

عصر چهارشنبه ۲۷ دیماه 1402 دکتر لهونی نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی و مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه،عصر از پروژه بیمارستان ثلاث باباجانی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی بکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

-عصر چهارشنبه ۲۷ دیماه 1402 دکتر لهونی نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی و مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه،عصر از پروژه بیمارستان ثلاث باباجانی بازدید کردند.

بیمارستان ثلاث باباجانی

-در این بازدید که فرماندار، شهردار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مسئولین شهرستان ثلاث باباجانی و مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه نیز حضور داشتند، روند ساخت و تکمیل و همچنین مشکلات و چالش های موجود در مسیر بهره برداری این پروژه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

-این بیمارستان ۳۲ تختخوابی تا کنون حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که علاوه بر بخش های اصلی بیمارستان، دارای بخش دیالیز، کلینیک تخصصی، پد بالگرد، امحاء زباله و شش واحد پانسیون پزشکان می باشد.

-بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان قرار است در سفر ریاست جمهموری به استان کرمانشاه افتتاح و به بهره برداری برسد.

بیمارستان ثلاث باباجانی